Γραβιέρα Π.Ο.Π Νάξου, 12Μήνης Ωρίμασης, Πιτταράς

0 Αξιολόγηση
25,65 €
Ανά Kg

 Πίσω στο: Σκληρά Τυριά



Γραβιέρα Π.Ο.Π Νάξου, 12Μήνης Ωρίμασης, Πιτταράς 

Τρόπος Παραγγελίας: Επιλέγετε "Ποσότητα 100γρ." και στη συνέχεια αυξάνετε τη ποσότητα ανάλογα με το βάρος του προϊόντος που επιθυμείτε να παραγγείλετε.

*ΖΥΓΙΖΟΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ: Η πραγματική αξία προκύπτει έπειτα από τη ζύγιση.

Πληροφορίες προϊόντος:

Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π που έχει ωριμάσει για τουλάχιστον 12 μήνες κάτι που την καθιστά ένα επιτραπέζιο τυρί με πλούσιο άρωμα, πικάντικη γεύση και έντονη επίγευση. Συνοδεύει ιδανικά ως μεζές το κρασί, το ούζο ή το τσίπουρο.

Είναι ένα από τα λίγα ΠΟΠ ελληνικά τυριά που φτιάχνονται μόνο από αγελαδινό γάλα. Τυρί το οποίο ακούγοντας την φωνή των καλοφαγάδων για πιο μεστή και γεμάτη γεύση το κρατήσαμε στο ωριμαντήριο για 12 μήνες και προσφέρουμε τη Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ Πιτταρά 12μηνης Ωρίμανσης.

Ένα προϊόν που ξεχειλίζει από γεύσεις και αρώματα. Ένα προϊόν που μπορεί να κοιτάξει κατάματα τα καλύτερα τυριά του κόσμου. Ένα προϊόν το οποίο πρέπει να δοκιμάσει ο καθένας.

Αυτό το τυρί είναι μια μεγάλη έκπληξη για όποιον το δοκιμάζει καθώς έχει πλούσιο άρωμα, πικάντικη γεύση και έντονη επίγευση. Η μακροχρόνια ωρίμανση του έχει δώσει πολλά χαρακτηριστικά μιας αυθεντικής παρμεζάνας.  Αυτό το τυρί θα εντυπωσιάσει όσους το δοκιμάσουν και δεν αξίζει καθόλου να μαγειρευτεί, αλλά να το απολαύσει κάποιος όπως ακριβώς είναι.  Επιπροσθέτως μπορεί κανείς να το απολαύσει με συνοδεία κρασιού σε πολύ μεγάλη γκάμα.

Μπορεί να συνοδευτεί από ένα Ασύρτικο περασμένο από βαρέλι, ενώ ταυτόχρονα ένα Μοσχοφίλερο φρέσκο θα συνδυαζότανε εξαιρετικά.  Το περίεργο είναι ότι εκτός από τα λευκά μπορεί να συνοδευτεί και με ισχυρά ερυθρά κρασιά, όπως το Μαυροτράγανο της Σαντορίνης, το Ξινόμαυρο της Μακεδονίας, αλλά και ένα Merlot ή και Syrah.

Πρόκειται για ένα ποιοτικό τυρί το οποίο απευθύνεται σε φιλότυρους και γνώστες της τυροκομικής παράδοσης της Ελλάδας.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: ΠΙΤΤΑΡΑΣ

ΚΑΤΑΓΩΓΗ: ΝΑΞΟΣ

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση